Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Tuotebongaus Elle ja Kotiaarre -lehdissä

Tuotebongaus Elle ja Kotiaarre -lehdissä

"Jo:n kodissa kaikki on paikoillaan pienintäkin tyylikästä ja trendikästä yksityiskohtaa myöten. Lushin saippuatuotteet ovat kylppärissä kuin piste I:n päällä." Tuotteet löytyivät Kotiaarre-lehden syys-lokakuun 2017 numerosta. Tuotteet bongasi ensimmäisenä Katja M. Onnea bongaajalle!

"Erilaista ja hauskaa hiustenpesukokemusta etsivät nauttivat tästä eksoottisesta sampoosta. Suolakiteet hierovat hellästi päänahkaa, ja tuoksu on kuin luksuskylpyIästä. Pesun jälkeen hiukset tuntuvat ilmavilta ja raikkailta ja näyttävät kiiltäviltä, kiitos kookosöljyn. Hiuksiin tosin jää hieman nihkeän saippuainen tunne, minkä vuoksi tukka huutaa hoitoainetta." Big-shampoo löytyi Ellen lokakuun 2017 numerosta sivulta 98. Tuotteen bongasi ensimmäisenä Katja B. Onnea bongaajalle!

Mikäli huomaat jonkin tuotteemme jossakin lehdessä, laita meille ihmeessä viesti osoitteeseen pr@lush.fi. Mikäli olet ensimmäinen bongaaja, voitat ko. tuotteen itsellesi. Muistathan laittaa viestiin lehden nimen, numeron, sivun, sekä kuvan. Onnea bongailuun!