Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Lush etsii osa-aikaisia kiireapulaisia!

Lush etsii osa-aikaisia kiireapulaisia!

Me Lushilla olemme innovatiivisia ja iloisia. Me myymme tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa ja palvelemme asiakkaita omistautuneisuudella. Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka ovat värikkäitä, tuoksuvia ja tekevät ihmeitä iholle ja mielelle. Me tiedämme mistä upeat ja laadukkaat raaka-aineemme tulevat, taistelemme eläinkokeita vastaan ja haluamme tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Työilmapiirimme on välitön, touhukas ja tuloshakuinen. Haluamme, että jokainen asiakkaamme lähtee meiltä hemmoteltuna hymy huulillaan mukanaan juuri hänelle henkilökohtaisesti valittuja tuotteita.

Joulu on meille vuoden kiireisintä aikaa ja siksi tarvitsemmekin tiimeihimme superstaroja auttamaan asiakkaitamme tuoksuvien joululahjojen valinnassa. Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Olet säteilevä persoona täynnä positiivista energiaa ja ”we can do it”-asennetta. 
  • Uskallat rohkeasti lähestyä erilaisia ihmisiä, eikä esimerkiksi käsihieronnan antaminen asiakkaalle tunnu sinusta yhtään oudolta asialta. Meille tuotteiden demoaminen asiakkaan iholle on yksi asiakaspalvelumme peruspilareista.
  • Rakastat olla ihmisten parissa ja puhut sujuvaa small talkia. Meillä työpäivän fokus ei ole kassan takana seisomisessa tai tuotteiden hyllyttämisessä, vaan haluamme käyttää aikamme viiden tähden asiakaskokemuksen luomiseen. Emme myöskään etsi nyt tuotteidemme suurinta fania, vaan tyyppiä jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja joka haluaa kehittää taitojaan siinä.
  • Kykenet toimimaan kiireen keskellä mutkattomasti. Joulumme ovat todella hektisiä ja myymälöissämme vierailee päivittäin satoja asiakkaita.
  • Näet palautteen mahdollisuutena kehittymiselle. Me uskomme jatkuvaan oppimiseen ja haluamme hioa jokaisen työntekijämme asiakaspalvelutaidot timanttisiksi. Siksi annamme työntekijöillemme palautetta heidän työstään päivittäin. 
  • Olet täysi-ikäinen


Palkkaamme ajalla syyskuu 2017-tammikuu 2018 määräaikaisia jouluapulaisia yhteensä 30.
Tuntimäärät vaihtelevat sopimuskohtaisesti 10-30h välillä.

Me Lushilla haluamme tehdä asiat innovatiivisesti ja siksi emme ota tällä kertaa vastaan ollenkaan perinteisiä työhakemuksia. Voit valita hakumuodoksi jommankumman seuraavista:

Rekryaamu 21.8 klo 8-10 
Järjestämme Mannerheimintien liikkeessämme rekryaamun, johon pääsee mukaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja sinun tulee täyttää yllämainitut ehdot. Rekryaamussa teemme ryhmissä erilaisia tehtäviä, joissa tarvitaan heittäytymiskykyä ja iloista mieltä. 

Ilmoittautuminen rekryaamuun on päättynyt.

Jos et pääsekään mukaan, vapauta paikkasi lähettämällä sähköpostia peruutuksesta os. pr@lush.fi


Videohakemus
Jos et ehdi ilmoittautua mukaan rekryaamuun, voit myös lähettää meille WeTransferin tai Youtuben kautta avoimen videohakemuksen. Videoklipillä toivomme sinun kertovan itsestäsi ja vahvuuksistasi työskennellä Lushilla. Videon pituus tulee olla maksimissaan 3min.
Hakemukset osoitteisiin: mervi@lush.fi ja amiira@lush.fi. Ethän lähetä videoita liitetiedostona suoraan s-postiin, vaan jaa se WeTransferin tai Youtuben kautta.


Seuraavaan vaiheeseen pääseville ilmoitetaan sähköpostitse. Suurien hakemusmäärien vuoksi emme valitettavasti voi vastata kaikille. Tarkemmat tiedustelut puhelimitse 14.8 klo 14-16 välisenä aikana numerosta 050 4643316 / Mervi.

Hakuaika päättyy 14.8 klo. 23:59.

Maksutavat