Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Kesäuutuus: Ylelliset gourmetsaippuat

Kesäuutuus: Ylelliset gourmetsaippuat

Kesäkuu toi kaksi uutta palasaippuaa valikoimiimme. Eikä kyseessä ole mikä tahansa saippua, vaan ylellinen gourmetsaippua! Jo gourmetsaippualla peseytyminen tuntuu ylelliseltä sen hieman pehmeämmän ja kermaisemman koostumuksen ansiosta. Saippua liukuu iholla ja hienoimmat kasviöljyt tekevät ihosta samettisen, hoidetun ja puhtaan. Iholle jäävän tunteen ja pesukokemuksen lisäksi gourmetsaippuoiden valmistustapa tekee saippuasta ylellisen. Kun useat saippuaa valmistavat yritykset ostavat saippuapohjan ulkopuolisilta tahoilta, Lush on kehitellyt täysin oman saippuapohjan, jotta voimme olla varmoja mistä raaka-aineet tulevat ja miten niiden kanssa on toimittu.

Jätimme saippuapohjasta myös palmuöljyn ja petrokemian tuotteet ja käytimme pohjaan kookosöljyä, kaakaovoita ja risiiniöljyä, jotka sekoitimme veteen, sokeriin ja glyseroliin. Gourmetsaippuat valmistetaan käsityönä pienissä erissä. Jokainen gourmetsaippua sisältää hienoja kasviöljyjä, joiden tuottaminen edistää alueen kestävää kehitystä. Koostumukseltaan saippuat ovat pehmoisen kiinteitä ja leikkaamme ne haluamaasi kokoon myymälässä. Valikoimassa on kaksi saippuaa, Ro's Argan sekä Olive Tree. 


Ro's Argan
Marokkolaista luomuarganöljyä sisältävä saippua tekee ihosta pehmeän ja ravitun. Paikalliset berber-naiset tuottavat kylmäpuristettua arganöljyä sekä huolehtivat uusien arganpuiden istutuksesta turvatakseen tulevaisuuden tuotannon ja estääkseen alueen aavikoitumista.

Lue lisääOlive Tree
Saippuan sisältämä vahvistava oliiviöljy on tuotettu kestävästi Palestiinassa Marda Permaculture -tilalla. Erittäin laadukas oliiviöljy tekee ihosta sekä puhtaan, että pehmeän ja vaikuttaa positiivisesti öljyn valmistajaan, joka noudattaa permakulttuurin periaatteita.

Lue lisää