Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Anna huiville mahdollisuus!

Anna huiville mahdollisuus!

Kuusi vuotta sitten Japanin Fukushimaa koetteli maanjäristys, tsunami ja niistä aiheutunut ydinvoimalaonnettomuus. Muistaaksemme Fukushimaa ja luodaksemme toivoa ja auttaaksemme aluetta jälleen kehittymään, Lush julkaisee kaksi uutta Knot Wrap -kangaskäärintää onnettomuuden vuosipäivänä 11.3.2017. Japanilainen Furoshiki-kangaskäärintä symboloi myös toivoa ja uudet kangaskäärintämme on valmistettu japanilaisesta luomupuuvillasta, jonka avulla pyrimme tukemaan Fukushiman alueen puuvillan viljelijöitä. Puuvilla on testattu säteilyn varalta ja hyväksytty turvallisena.

Knot-wrapit ovat kauniita kankaita, jotka tuovat tyylikkään vaihtoehdon lahjapaperille, teipille ja nauhalle, joilla kaikilla on surullisen lyhyt elämänkaari. Lushin knot-wrapit on valmistettu joko intialaisesta tai japanilaisesta 100% luomupuuvillasta tai kierrätysmuovista valmistetusta greenspun-materiaalista. Kahdesta keskikokoisesta muovipullosta (100% kierrätetty PET) voidaan valmistaa upea huivi. Valikoimasta löytyy myös tarkasti valittuja, kierrätettyjä, vintagehuiveja.

Innostuessasi pakkausjätteettömästä elämäntyylistä, ota huivi osaksi päivittäisiä askareita. Muutamassa sekunnissa huivi muuttuu kassiksi vaikkapa ruokaostoksia varten. Solmi huivi kauniiksi hiuspannaksi pelastamaan huono hiuspäivä, tai kiepauta kaulaan viimeistelemään asusi – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tutustu kaikkiin Knot Wrapeihimme ja opettele miten saat huivista kassin, kääreen lahjalle tai vaikka hiuspannan