Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Digital Fund -rahasto

Digital Fund -rahasto

Digitaalinen maailma on sormiemme ulottuvilla, ja luottamme tekniikkaan jokapäiväisessä elämässämme. Internetistä on tullut niin olennainen osa maailmaamme, että katkaisemalla virta, voidaan aiheuttaa suunnaton määrä haittaa. Ilman internetiä perheenjäsenet erotetaan toisistaan yhteydenoton ollessa mahdotonta, hätäkeskuspalvelut eivät voi jakaa elintärkeää tietoa toisileen ja yritykset menettävät rahaa. Poikkeustilanteissa ihmiset eivät löydä viimeisintä informaatiota, eivätkä toimittajat voi jakaa tärkeitä uutisia. Kokonainen valtio on hiljennetty.

Digijärjestö AccessNow on dokumentoinut yli 50 valtion tekemää intenretverkon sulkemista pelkästään tänä vuonna, ja luku on kasvamassa. Tästä syystä Lush ja AccessNow kampanjoivat maailmanlaajuisesti internetin sulkemisia vastaan rajatun valmistusmäärän Error 404 -kylpypallolla.

Kaikki kylpypallon myynnistä saatu raha (miinus verot) lahjoitetaan Digital Fund -rahastoon ja tavoitteena on kerätä 250 000 puntaa, jolla tuetaan Access Now -järjestöä sekä ruohonjuuritason digiaktivismia ympäri maailman.


Miksi ruohonjuuritaso?

Digital Fund tukee ruohonjuuritason aktivismia ja järjestöjä jotka suojelevat julkaisunvapautta ja taistelevat pitääksen internetin vapaana, avoimena ja turvallisena.

Kutsumme aktivistit ja organisaatiot kaikkialta maailmassa hakemaan avustusta. Paneeli päättää huolellisesti, mihin varat jaetaan. Pienemmät organisaatiot asetetaan etusijalle, ja toivomme heidän luovan pitkän aikavälin muutoksen sekä heille jotka tarttuvat ongelman perimmäiseen syyhyn.

Lahjoitukset ovat suuruudeltaan 100-10 000 puntaa.


Avoin hakuprosessi

Hakuprosessi alkaa 7.12.2016 ja viimeinen päivä hakea on 15.1.2017.

Hakulomake ja lisätietoa

Maksutavat