Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Error 404: Taistelu Internet-verkon sulkemisia vastaan

Error 404: Taistelu Internet-verkon sulkemisia vastaan

Kuvittele itsesi vaaralliseen tilanteeseen, etkä voi tarkastaa onko perheesi kunnossa. Tai olet pahasti loukkaantunut, mutta hätäkeskus ei voi jakaa elintärkeää tietoa eteenpäin auttamiseksesi. Kuvittele, että olet juuri nähnyt jotain, josta koko maailman pitäisi tietää, mutta et saa yhteyttä verkkoon kertoaksesi siitä kenellekään. Hallitus kontrolloi mitä on näkyvillä ja näet vai osan suuremmasta kuvasta. Monille, jotka ovat olleet internet-verkon sulkemisten alueella tämä on todellisuutta.

Hallitukset eri puolilla maailmaa ohjeistavat internetpalveluiden tuottajia sulkemaan pääsyn verkkoon - mielenosoitusten, vaalien ja jopa koulujen kokeiden aikana. Ihmiset hiljennetään joten on aika antaa oman äänen kuulua.


Riko hiljaisuus
Tarjoamme mahdollisuuden siihen joulukuussa 2016. Eri maiden hallitukset kokoontuvat Guadalajaraan, Meksikoon, keskustellakseen avoimen internetin tulevaisuudesta. Yli 3000 osallistujaa saapuu tapaamiseen, joten tämä on kriittinen hetki, jolloin voimme vaatia johtajiamme vastustamaan internetin sulkemisia. Jos haluat oman äänesi kuuluviin, allekirjoita vetoomus pitää internet pystyssä. Addressi luovutetaan eteenpäin 7.12.2016

Anna äänesi kuulua myös sosiaalisessa mediassa. Ota kuva itsestäsi Error 404 -kylpypallon kanssa, käytä tunnistetta #KeepItOn ja kerro maailmalle miksi internet on parempi pitää toiminnassa.


Kylpyjä vapauden puolesta
Error 404 on kylpypallo joka taistelee internet-verkon sulkemisia vastaan. Kaikki tuotto lahjoitetaan Digital Fund -järjestölle. Voit käydä ostamassa omasi myymälästä tai tilata verkkokaupastamme 25.11.2016 alkaen, mutta niitä on erittäin rajallinen määrä.

Digitaaliset oikeudet eivät ole ainoastaan loppusyksyn asia. Tukemalla Error 404 -kampanjaa, jätät jälkeesi perinnön, summan rahaa, jolla tuetaan ruohonjuuritason digiaktivisteja, joiden tehtävänä on pitää internet vapaana, avoimena ja turvallisena. Yksi näistä järjestöistä on Access Now, joka puolustaa digioikeuksia ympäri maailman. He ovat #KeepItOn -kampanjan eturintamassa ja kutsuvat sinut mukaan.


Internetin sulkemiset jättävät ihmiset pimentoon.
Osallistu taisteluun! #KeepItOn

Maksutavat