Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Ehdota loppuvuoden Charity Pot -kohdetta!

Ehdota loppuvuoden Charity Pot -kohdetta!

Kuka tai mikä ansaitsisi mielestäsi mukavan joululahjan Lushin Charity Pot -lahjoituksen muodossa? Kerro meille ja vaikuta! Lush lahjoittaa Charity Pot -kosteusvoiteen koko tuoton (miinus alv.) suomalaisille ruohonjuuritason organisaatioille, jotka tekevät arvokasta vapaaehtoistyötä humanitäärisen avun, eläinten- tai luonnonsuojelun parissa. Tänä vuonna olemme olleet mukana avustamassa mm. HelsinkiMissiota, HeSetaa, HelppiJelppiä sekä Vailla Vakinaista asuntoa ry:tä. Nyt etsimme kohteita, joille lahjoitamme loppuvuoden tuoton.

Ehdota mielestäsi sopivaa kohdetta Charity Pot -avustukselle ja perustele miksi kyseisen organisaation tai asian tukeminen rahallisesti olisi mielestäsi tärkeää.

Lue lisää Charity Pot -avustuksesta ja tutustu Charity Pot -voiteeseen.

Ehdota kohdetta 20.11.2016 mennessä. Käymme läpi ehdotukset marraskuun lopussa ja olemme yhteydessä potentiaalisiin organisaatioihin. Organisaatioille lähetetään täytettäväksi vielä avustushakemus. Palautettujen hakemusten perusteella valitsemme sopivat lahjoituksen saajat. Muistamme myös vinkin lähettänyttä pienellä Lushin tuotepalkinnolla. Mikäli saman kohteen ehdottaneita on useita, arvomme palkinnon heidän kesken.

Pääasiallisesti olemme kiinnostuneet järjestöistä ja tahoista, jotka tekevät työtä eläinten- tai luonnonsuojelun tai ihmisoikeuksien hyväksi paikallisesti. Arvostamme vapaaehtoistyötä, konkreettisia kampanjoita ja tahoja jotka eivät saa pääasiallista rahoitustaan esim. valtiolta tai kunnalta.


Maksutavat