Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Pakkaus on jätettä! Kokeile kiinteää shampoopalaa!

Pakkaus on jätettä! Kokeile kiinteää shampoopalaa!

Vuonna 2015 shampoo- ja hoitoainebisnekseen kulutettiin maailmanlaajuisesti 35 miljardia dollaria. Lopputuloksena kulutuksesta lukematon määrä tyhjiä muovipulloja päätyy hylättynä kaatopaikoille. Ylimääräiset rasiat, kerrokset ja koristeet ovat näyttäviä, huomiotaherättäviä ja nostavat tuotteen hintaa – turhaan. Hieno homma niille, jotka käärivät siitä voitot, mutta onko se ihanteellista asiakkaalle tai planeetallemme?

Kiinteä tuote ei tarvitse ympärilleen muovipakkausta ja vuoden 2015 aikana myymiemme kiinteiden shampoopalojen vuoksi jäi valmistamatta 15 890 925 muovipulloa. Matkoillakin kätevät, pakkauksettomat ja säilöntäaineettomat palashampoot kestävät jopa 80 pesua, eli noin kolme kertaa kauemmin kuin shampoopullollinen.


Kokeile ensi kerralla pakkauksetonta kiinteää shampoopalaa!

Palauta Lushin myymälään kolme tyhjää, pestyä, minkä tahansa merkkistä, normaalikokoista* shampoo- tai hoitoainepulloa 15.8.-30.9.2016 välisenä aikana, niin saat vaihdossa kiinteän shampoo- tai hoitoainepalan. Kampanjan päätyttyä huolehdimme pullojen asianmukaisesta kierrätyksestä ja ehkäpä itse löydät uuden, ympäristöystävällisemmän tavan pestä hiuksesi. 


Yksi tuote/asiakas. Pulloja vastaan jaettavia tuotteita on rajoitettu määrä.

Mustien purkkien kierrätys jatkuu normaalisti.

*Ei matkakokoista testeripulloa