Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Hiusten hennaustapahtuma 16.6.2016

Hiusten hennaustapahtuma 16.6.2016

Kesäkuussa laitetaan hennaa hiuksiin! Oletko harkinnut hiusten värjäämistä kasviväreillä, mutta kaipaat vielä lisää tietoa miten se oikein toimii? Etsitkö luonnolisempaa vaihtoehtoa synteettisille hiusväreille? Lush järjestää hiusten hennaustapahtuman torstaina 16.6. Lush Citycenterin myymälässä. Paikalla on kasvivärjäyksen asiantuntija Niko Sahlman parturi-kampaamo Kutrimosta. Pääset katsomaan miten hennaväri valmistellaan, levitetään hiuksiin ja millainen lopputulos värjäyksestä syntyy. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja voit poiketa vain hetkeksi tai viihtyä pidempään.

Milloin: torstaina 16.6.2016 klo 15-19.30
Missä: Lush Citycenter, asematunneli, Helsinki

Mitä tapahtuu:
Niko Sahlman näyttää miten hennalevystä valmistetaan hiuksiin levitettävä väri, miten väriaine laitetaan hiuksiin ja mitä sen jälkeen tapahtuu. Hiusmallimme ovat paikalla koko tapahtuman ajan ja pääset näkemään koko värjäysprosessin aloituksesta, värjättyjen hiusten lopputulokseen saakka. Suihkuun emme sinua huoli kanssamme, mutta voit mallien suihkuttelun ajan esittää kysymyksiä asiantuntijalle tai tehdä omille hiuksille suortuvatestin.

Värjäysopastuksen lisäksi autamme sopivan värin valinnassa ja kerromme henkilökunnan parhaat vinkit!


Tapahtuma on ilmainen eikä edellytä ilmoittautumista.


Tervetuloa!Suortuvatestin tekeminen tapahtumassa:
Suosittelemme tekemään suortuvatestin ennen koko pään värjäystä. Muista, että sävy kehittyy vielä jopa 24 tuntia sen jälkeen, kun olet pessyt värin pois. Tarjoammekin tapahtumassa mahdollisuuden suortuvatestin tekemiseen (K-16).

Tuo mukanasi vaikkapa hiusharjasta irroitettu tuppo irronneita hiuksiasi tai varaudu värjäämään pieni suortuva hiuksistasi. Anna vaikuttaa tunti-pari, pese sitten shampoolla  kotona, huuhtele, kuivaa ja odota 24 tuntia. Jos olet tyytyväinen väriin, voit värjätä loputkin hiukset. 

Maksutavat