Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Toukokuun Charity Pot -keräyskohde on HelsinkiMission vanhukset!

Toukokuun Charity Pot -keräyskohde on HelsinkiMission vanhukset!

Toukokuu, aurinko paistaa, linnut laulavat, mutta moni vanhus tuntee itsensä yksinäiseksi ja kynnys lähteä kodin ulkopuolille yksin on suuri. Lush lahjoittaa koko Toukokuun aikana Charity Pot -voiteen myynnistä saadun tuoton arvonlisäveroa lukuun ottamatta vanhusten avuksi.

Monet yritykset tukevat keräävät itselleen hyvää nimeä antamalla murto-osan, tyypillisesti jokusen sentin jokaisesta myymästään tuotteesta hyväntekeväisyydelle. Lush päätti, että hyväntekeväisyystuotteen tulee todella olla hyväntekeväisyystuote, ja niinpä kaikki, jonka Charity Pot -voiteesta maksat – lukuunottamatta veroja – siirtyy rahastoon, jolla tuetaan erilaisia ympäristöhankkeita täällä Suomessa. Samalla saat itsellesi mahtavan kosteusvoiteen.

Voit valita kolmesta kokovaihtoehdosta:

10g – hinta 2,50e – lahjoitetaan 1,90e (myynnissä vain verkossa)
45g – hinta 5,95e – lahjoitetaan 4,52e
240g – hinta 25,95e – lahjoitetaan 19,72e


Miten kosteusvoiteen ostaminen konkreettisesti auttaa?

Lahjoitamme koko Toukokuun 2016 aikana myytyjen Charity Pot -voiteiden tuoton HelsinkiMission työn tukemiseen. Alla esimerkkejä miten voit konkreettisesti auttaa:
- Senioripysäkin ryhmätoiminta 4 hengelle, 60 kertaa yht. 1250 eur 
- Kahvihetki yksinäisen vanhuksen kuulemiseen 10 eur kerta 
- Kävelyseuraa kotiin unohtuneelle vanhukselle 25 eur kerta 
- Keskustelutuokio ahdistuneella vanhukselle 50 eur kertaHelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan. Yksinäisyys on taloudellista köyhyyttä katalampi, koska se kohdistuu kaikkiin ikä- ja sosiaaliryhmiin. Yksinäisyys piileskelee yhteiskunnan kalliiden ongelmien takana – esimerkiksi lastensuojelun, masennuksen, työkyvyttömyyden tai vanhusten itsemurhien. Yhteiskunnan viralliset turvaverkot ovat tämän vitsauksen edessä toimintakyvyttömiä. Ei ole virastoa, jonka luukulta kansalainen voisi hakea apua yksinäisyyteensä. Ainoa tepsivä lääke yksinäisyyteen on toinen ihminen. Siksi tämä aika tarvitsee kansalaistoimintaa ehkä enemmän kuin mikään muu aika Suomen historiassa. Ja tässä on HelsinkiMission keskeinen palvelutehtävä. 
- HelsinkiMissio 


Lue myös: Lushin väki hemmotteli ikäihmisiä

Maksutavat