Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Instakisa: Kesäheila Lushilta!

Instakisa: Kesäheila Lushilta!

Jos ei heilaa helluntaina, ei ihania palkintojakaan! Nyt alkaa Instagramissa parinmetsästyskisa, joka jatkuu aina su 15.5. saakka! Palkintoina nopeimmille pariutujille Lushin kosmetiikkaa. Lue ohjeet ja osallistu!

Lue säännöt huolella:

- Käy ostoksilla Lushilla. Pyydä ostoksen yhteydessä myyjältä puolikas kesäheilakortti. Tarkoituksena on löytää Instagramista kaksi kortinpuolikasta, jotka muodostavat yhdessä kokonaisen kuvan. Sinulla on toinen puoli, kenellä tahansa voi olla toinen.

- Ota kuva itsestäsi ja puolikkaasta kortista. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #kesäheilalushilta. Muista samalla liittyä Lush Finlandin seuraajaksi (@lushfinland). Varmista, että kuva näkyy kaikille. Jos teet ostoksesi verkkokaupassa, kirjoita lisätietokenttään “kesäheila lushilta”, niin postitamme kortin puolikkaan paketin mukana. (Koskee 10.-12.5. tehtyjä tilauksia)

- Kun Instagramiin ilmestyvät molemmat kortinpuolikkaat, jotka on merkitty #kesäheilalushilta, nopeimmat kokonaisen kortin muodostavan kuvan lataajat palkitaan. Lush on yhteydessä kuvien lataajiin Instagramin kautta 17.5. mennessä.

Palkinto: Nopeimmat toisen puoliskonsa löytäneet henkilöt (3 ensimmäistä paria) palkitaan molemmat omalla tuotepalkinnolla (arvo noin 100e/palkinto). Lisäksi arvomme kolme pienempää tuotepalkintoa kaikkien kisaan osallistuneiden kesken.

Kortteja on jaossa rajoitetusti

Maksutavat