Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Kosteusvoide, jonka tuoton annamme hyväntekeväisyyteen!

Lush päätti, että hyväntekeväisyystuotteen tulee todella olla hyväntekeväisyystuote, ja niinpä kaikki, jonka Charity Pot-voiteesta maksat – lukuunottamatta veroja – siirtyy rahastoon, jolla tuetaan erilaisia ympäristöhankkeita täällä Suomessa. Kysyimme syksyllä asiakkailtamme, kenelle loppuvuoden varat pitäisi lahjoittaa. Saimme useita ehdotuksia ja valitsimme niistä 8. Loppuvuoden Charity Pot --varat jaetaan seuraaville järjestöille: Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto, Heinolan Lintutarha, Oikeutta Eläimille sekä kolme kissajärjestöä jotka jakavat keskenään 1/4 osan Charity Pot -avustuksesta. Vielä voit vaikuttaa jaettavaan summaan, ostaa Charity Pot-voiteen joululahjaksi tai itsellesi ja tukea Suomalaista hyväntekeväisyyttä.

Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto:
Tavoitteena on pelastaa hataa karsivia luonnonvaraisia elaimia, antaa niille ensiapua ja palauttaa ne lopulta takaisin luontoon. Tama on toimintaa, jota kukaan virallinen taho ei Suomessa tee eika sille ole erillista rahoitusta valtiovallan toimesta. Apua tarvitsevia elaimia kuitenkin on mm. ilmastonmuutoksen aiheuttamien muutosten vuoksi enemman joka vuosi.


Heinolan lintutarha:
Toiminta-ajatuksena on hoitaa loukkaantuneita luonnonvaraisia lintuja ja palauttaa kaikki kuntoutuneet takaisin luontoon. Linnut loukkaantuvat ihmisen toiminnan vuoksi. Liikenne, voimajohdot, suuret lasipinnat, tuulivoimapuistot ym...


Oikeutta Eläimille:
Järjestämme tammikuussa laajan kasvissyöntikampanjan, eli vegaanihaasteen. Tarkoitus on saada vähintään 6000 osallistujaa kokeilemaan kasviperäistä ruokavaliota kuukauden ajan. Haluaisimme pystyä lähettämään kaikille osallistujille uunituoreen kasvissyöjän infopaketti -esitteen ilmaiseksi, jotta kasvisruokaan siirtyminen olisi mahdollisimman helppoa.


Kainuun Kissanystävät ry:
Löytokissojen, huostaanotettujen kissojen ja muuten ilman kotia olevien kissojen pelastaminen. Kissojen leikkuuttaminen ja sairauksien hoito. Sijaiskotiaikana kissoille ruuan, hiekan ja valineiden hankkiminen perheisiin. Sairaille kissoille ostamme myos lääkkeet. Kissat viipyvät sijaiskodeissa siihen saakka, kun oma hyvä koti löytyy.


Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:
Kissakotitalouksien avustaminen leikkauttamalla tai talteenottamalla avun tarpeessa olevat ns. populaatiokissat . Kissojen ruoka-, puhtaus- ja lääkärikuluista vastaaminen huostassaoloaikana.

Hämeenlinnan kissojen ystävät ry/Kissakoti Kattila:
Kissakoti Kattila pyrkii toiminnallaan vähentämään erityisesti maaseudulla hallitsemattomasti lisääntyvien kissapopulaatioiden määrää. tavoitteeseen pyritään siten, että ihmisten parissa eläneitä laumoja pyritään loukuttamaan. Ensisijaisesti tavoitteena on saada kiinni emot pentueineen, jotta lisääntyminen saadaan loppumaan, pennut kesyyntymään niin, että elämä lemmikkinä on mahdollista. Kissakoti Kattila huolehtii löytökissoista ja pyrkii aktiivisesti auttamaan myös kotoa karanneet takaisin omistajansa luo. Jos tämä ei onnistu, kissa saa pysyvän turvapaikan Kattilasta, kunnes uusi koti löytyy.


Valitsimme ehdotuksista mukaan myös Icehearts Riihimäen ja Valaiden puolesta ry:n, mutta emme saaneet heiltä selvitystä avustussumman käytöstä.

Valittuja avustuskohteita ehdottaneille ja arpaonnen suosimille on varattu muutama tuotepalkinto, ja heihin ollaan yhteydessä vielä ennen joulua.


Lue lisää Charity Pot -voiteesta

Maksutavat