Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

The Lush Prize -haku on nyt auki!

The Lush Prize -haku on nyt auki!

Lush Prize on sektorinsa suurin palkinto, joka jaetaan tahoille, jotka ovat toiminnallaan edistäneet eläinkokeita korvaavien menetelmien kehittämistä tai kampanjointia.

The Lush Prize – kiitos eläinkokeita vastaan taisteleville

Haku Lush Prize -rahastoon on auki 6.12.2019 saakka. Jaossa on 250 000 puntaa viidessä kategoriassa. Palkintoa voi hakea yksittäinen henkilö, projekti, organisaatio tai instituutio mistä maasta tahansa. Lisää palkinnon tavoitteista ja sen myöntämisen perusteista voit lukea täältä.

Palkintoja jaetaan lobbauksen, yleisen tietoisuuden, tieteen ja koulutuksen edistämisen aloilta. Lisäksi jaetaan palkintoja nuorille tutkijoille. Voit lukea lisää kategorioista täältä.

Lush on perustamisestaan lähtien vastustanut aktiivisesti eläinkokeita. Emme testaa tuotteitamme tai niiden ainesosiamme eläimillä, mutta emme myöskään osta mitään raaka-aineita sellaisilta tahoilta, jotka käyttävät eläinkokeita missään yhteydessä. Haaveilemme tulevaisuudesta, jossa eläinkokeista on päästy kokonaan eroon. Siksi eläinkokeiden vastustamisen lisäksi haluamme aktiivisesti tukea niiden vastaista työtä, ja siksi olemme jakaneet tätä palkintoa vuodesta 2012 asti. Yhteensä olemme Lush Prizen nimissä lahjoittaneet eläinkokeiden vastaiseen työhön yli 2,2 miljoonaa puntaa.

Lisätiedot:

PR-päällikkö Säde Vallarén, Lush Finland

pr@lush.fi

p. 050 461 6608