Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Osallistu Joulupuu-keräykseen Lushin liikkeissä 23.11. alkaen

Lush osallistuu Joulupuu-keräykseen

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen. Tällä kertaa tempaukseen osallistuu myös Lush. Myymälämme toimivat Joulupuu-keräyksen pakettipisteinä. Kun ostat keräykseen jollekin lastensuojelun piirissä olevalle lapselle tai nuorelle yhden joululahjan, me myös lahjoitamme keräykseen lahjan! Voit osallistua keräykseen myös verkkokaupan kautta - ilmoita tällöin lahjoituksesta Joulupuu-keräykseen tilauksen Lisätietoja-kohdassa, ja jos et tilaa itsellesi samalla mitään, valitse toimitustavaksi "Nouto myymälästä".

"Joulupuu-keräys järjestetään vuonna 2018 jo 16. kertaa ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamarien ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimesta. Hyväsydämisten ihmisten avulla tullaan keräämään tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Keräys toteutetaan Nuorkauppakamareiden vapaaehtoisvoimin joulukuun 2018 aikana ja lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen tempaukseen!"

Lue lisää tempauksesta Joulupuu-keräyksen verkkosivuilta tai kysy siitä henkilökunnaltamme!