Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Lushin väki hemmotteli ikäihmisiä

Lushin väki hemmotteli ikäihmisiä

Lushin syyskuinen hierontapalakampanja huipentui vierailuun Helsingin Riistavuoren Palvelukeskuksessa, jossa henkilökuntamme kävi tapaamassa vanhuskeskuksen asukkaita ja hieromassa heidän käsiään. Lupasimme käydä hemmottelemassa ainakin 85 vanhusta - niin montaa, kuin oli syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna myytyjen hierontapalojen kappalemäärä.

Aurinkoisena syyskuun lopun aamuna reipas henkilökuntamme suuntasi Huopalahteen Riistavuoren Palvelukeskukseen, jossa meidät otettiin lämmöllä vastaan niin työntekijöiden, kuin asukkaidenkin puolesta. Vietimme aamupäivän hieroen hellästi asukkaiden käsiä, huomaten miten paljon kosketus ja hetki jutustelua vaikutti asukkaiden mielialaan ja tunnelmaan. Välillä oleskelusaleihin muodostui jonoa vanhusten odottaessa omaa vuoroaan.


Kuulimme tarinoita asukkaiden nuoruudesta ja näimme lukemattomia hymyjä, muutaman onnelisuuden kyynelen sekä erään herrasmiehen nukahtavan pyörätuoliinsa rentouttavan hieronnan päätteeksi.

Lush toivottaa hyvää vanhusten päivää 4.10. ja kehottaa kaikkia muistamaan ja hemmottelemaan heitä jotka sen ovat varmasti ansainneet.

Kampanja jatkuu vielä ensi viikolla, kun vierailemme Espoonlahdessa tapaamassa vanhuksia.