Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Lush tukee Nyyti ry:n kampanjaa #mielelläonväliä

10.10. vietetään Maailman mielenterveyden päivää. Nyyti ry kampanjoi päivän kunniaksi 8.-12.10. teemalla Opiskelijoiden mielenterveys muuttuvassa maailmassa ja somekampanjalla #mielelläonväliä. Lush tukee tätä kampanjaa tuotelahjoituksin ja järjestämällä Hyvän mielen kiertueen, jossa kierrämme etelän isoimpia opiskelukaupunkeja ja levitämme tietoa Nyyti ry:n toiminnasta. Samalla piristämme lokakuun harmautta jakamalla ohikulkijoille Lush-ihanuuksia. Seuraa reittiämme Instagramissa!

Miten hellit mieltä ja kehoa opiskeluarjessa? Mikä asia tai teko tuo hyvää fiilistä ja jeesaa jaksamaan? Se voi olla ihan pienikin arkinen juttu; virkistävä kahvihetki, palauttava lenkki luonnossa, rentouttava hemmottelutuokio… tai jotakin ihan muuta. Jaa hetkesi kuvalla/videolla Instagramissa tunnisteella #mielelläonväliä sekä tägää @nyytiry, ja laita hyvä kiertämään. Mielellä on väliä – myös kaiken kiireen ja muutoksen keskellä.

Voit lukea kampanjasta lisää Nyyti ry:n verkkosivuilta ja #mielelläonväliä-blogista.


Lushin Hyvän mielen kiertue lähtee liikkeelle tänään klo 8 Helsingistä.
Tällä kertaa jalkaudumme kuitenkin vaihteeksi muualle Suomeen! Kiertue kestää 10.-11.10. ja sen aikana ehdimme ainakin neljään isompaan kaupunkiin. Onko sinun kotikaupunkisi listalla? Seuraa menoamme Instagramin livelähetysten kautta (@lushfinland)!