Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Avoimet työpaikat: haussa kausiapulaisia Lushin verkkokauppaan

Auta Sandraa - hae verkkokauppaan töihin!

Vielä on kesää jäljellä, mutta me täällä Lushilla olemme jo joulutunnelmissa! Joulu on meille erittäin kiireistä aikaa, ja siksi etsimmekin uusia superstaroja liittymään iloiseen joukkoomme. Tällä kertaa etsimme tähteä kulissien taakse! Haussa on siis kausityöntekijä verkkokauppaamme loka-tammikuuksi. Tarvetta on mahdollisesti myös tammikuun jälkeenkin.

Me Lushilla olemme innovatiivisia ja iloisia. Me myymme tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa ja palvelemme asiakkaita omistautuneisuudella. Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka ovat värikkäitä, tuoksuvia ja tekevät ihmeitä iholle ja mielelle. Me tiedämme mistä upeat ja laadukkaat raaka-aineemme tulevat, taistelemme eläinkokeita vastaan ja haluamme tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Työilmapiirimme on välitön, touhukas ja tuloshakuinen. Haluamme, että jokainen asiakkaamme avaa pakettimme hymy huulillaan ja lähettää meille ylitsevuotavan ihania kiitossähköposteja kokeiltuaan uusia Lush-tuotteitaan. 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

- Olet säteilevä persoona täynnä positiivista energiaa ja we can do it -asennetta.  

- Olet näppärä.

- Olet huolellinen ja tarkka paineenkin alla. 

- Jaat Lushin arvomaailman. 

– Kykenet toimimaan kiireen keskellä mutkattomasti.  

 - Olet täysi-ikäinen.

Palkkaamme ajalle lokakuu 2018 – tammikuu 2019 määräaikaisia kausiapulaisia. Työsuhde jatkuu mahdollisesti tammikuunkin jälkeen. Tuntimäärät vaihtelevat sopimuskohtaisesti 20-30 h välillä. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. 

Me Lushilla teemme asiat innovatiivisesti ja siksi emme ota  vastaan perinteisiä työhakemuksia. Niiden sijaan voit jättää meille videohakemuksen, jolla kerrot itsestäsi ja vahvuuksistasi lyhyesti ja vakuutat meidät lushmaisesta olemuksestasi. Aikaa hurmata meidät on rajallisesti, sillä videon pituuden tulee olla maksimissaan kolme minuuttia.

Lataa hakemuksesi Wetransferin tai Youtuben kautta verkkoon ja lähetä linkki siihen meille osoitteeseen verkkokauppa@lush.fi viimeistään 12.9. Otsikoi viestisi "TYÖHAKEMUS". Ethän lähetä videoita liitetiedostona suoraan sähköpostiin, vaan jaa se WeTransferin tai Youtuben kautta.

Maksutavat