Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Avoimet työpaikat: Kausiapulaiseksi Lushille!

Lush etsii kausiapulaisia auttelemaan liikkeissä lokakuusta tammikuuhun

Vielä on syksyä jäljellä, mutta me täällä Lushilla olemme jo joulutunnelmissa! Joulu on meille erittäin kiireistä aikaa, ja siksi etsimmekin uusia superstaroja liittymään iloiseen joukkoomme auttamaan asiakkaitamme sopivien tuotteiden valinnassa.

Me Lushilla olemme innovatiivisia ja iloisia. Me myymme tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa ja palvelemme asiakkaita omistautuneisuudella. Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka ovat värikkäitä, tuoksuvia ja tekevät ihmeitä iholle ja mielelle. Me tiedämme mistä upeat ja laadukkaat raaka-aineemme tulevat, taistelemme eläinkokeita vastaan ja haluamme tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Työilmapiirimme on välitön, touhukas ja tuloshakuinen. Haluamme, että jokainen asiakkaamme lähtee meiltä hemmoteltuna hymy huulillaan mukanaan juuri hänelle henkilökohtaisesti valittuja tuotteita. 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

- Olet säteilevä persoona täynnä positiivista energiaa ja we can do it -asennetta.  

 - Uskallat rohkeasti lähestyä erilaisia ihmisiä, eikä esimerkiksi käsihieronnan antaminen asiakkaalle tunnu sinusta yhtään oudolta asialta. Meille tuotteiden demoaminen asiakkaan iholle on yksi asiakaspalvelumme peruspilareista. 

 - Rakastat olla ihmisten parissa ja hallitset sujuvan small talkin. Meillä työpäivän fokus ei ole kassan takana seisomisessa tai tuotteiden hyllyttämisessä, vaan haluamme käyttää aikamme viiden tähden asiakaskokemuksen luomiseen. Emme myöskään etsi pelkästään tuotteidemme suurinta fania, vaan tyyppiä, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja joka haluaa myös kehittää taitojaan siinä. 

 - Kykenet toimimaan kiireen keskellä mutkattomasti.  

 - Näet palautteen mahdollisuutena kehittymiselle. Me uskomme jatkuvaan oppimiseen ja haluamme hioa jokaisen työntekijämme asiakaspalvelutaidot timanttisiksi. Siksi annamme työntekijöillemme palautetta heidän työstään päivittäin.  

 - Olet täysi-ikäinen.


Palkkaamme ajalle marraskuu 2018 – tammikuu 2019 määräaikaisia kausiapulaisia. Tuntimäärät vaihtelevat sopimuskohtaisesti 10-15 h välillä. Haku päättyy 7.11.2018.

Me Lushilla teemme asiat innovatiivisesti ja siksi emme ota  vastaan perinteisiä työhakemuksia. Niiden sijaan voit jättää meille videohakemuksen, jolla kerrot itsestäsi ja vahvuuksistasi lyhyesti ja vakuutat meidät lushmaisesta olemuksestasi. Aikaa hurmata meidät on rajallisesti, sillä videon pituuden tulee olla maksimissaan kolme minuuttia.

Lataa hakemuksesi Wetransferin tai Youtuben kautta verkkoon ja lähetä linkki siihen meille osoitteeseen essi@lush.fi ja pikkis@lush.fi. Ethän lähetä videoita liitetiedostona suoraan s-postiin, vaan jaa se WeTransferin tai Youtuben kautta.