Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

The Lush Prize – kiitos eläinkokeita vastaan taisteleville

Lush Prize 2018

Haku Lush Prize 2018 -rahastoon on auki 4.7.2018 klo 18.00 GMT saakka. Jaossa on 350 000 puntaa viidessä kategoriassa. Palkintoa voi hakea yksittäinen henkilö, projekti, organisaatio tai instituutio mistä maasta tahansa.

Lush Prize on palkinto, joka jaetaan tahoille, jotka ovat toiminnallaan edistäneet eläinkokeita korvaavien menetelmien kehittämistä tai kampanjointia. Erityisesti saavutukset toksikologian alalla katsotaan eduksi voittajia valitessa.

Lisää palkinnon tavoitteista ja sen myöntämisen perusteista voit lukea täältä.

Palkintoja jaetaan lobbauksen, yleisen tietoisuuden, tieteen ja koulutuksen edistämisen aloilta. Lisäksi jaetaan palkintoja nuorille tutkijoille. Voit lukea lisää kategorioista täältä.

Lush on perustamisestaan lähtien vastustanut aktiivisesti eläinkokeita. Emme testaa tuotteitamme tai niiden ainesosiamme eläimillä, mutta emme myöskään osta mitään raaka-aineita sellaisilta tahoilta, jotka käyttävät eläinkokeita missään yhteydessä. Haaveilemme tulevaisuudesta, jossa eläinkokeista on päästy kokonaan eroon. Haluammekin tukea eläinkokeiden vastaista työtä, ja siksi tämä on nyt jo seitsemäs vuosi, jona jaamme Lush Prizea. Yhteensä olemme Lush Prizen nimissä lahjoittaneet eläinkokeiden vastaiseen työhön 1,8 miljoonaa puntaa.

 

Lisätiedot:

PR-vastaava Säde Kankare, Lush Finland

pr@lush.fi

p. 0445401902