Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!

Lush

Päivitä kosmetiikkapussisi matkaa varten!

Päivitä kosmetiikkapussisi matkaa varten!

Lushin kiinteät ja puuterimaiset tuotteet sopivat erinomaisesti mukaan kesän reissuihin. Niissä ei ole ylimääräistä vettä painotaakkana, ne kulkevat käsimatkatavaroissa vailla huolta turvatarkastusten minigrippusseista ja pakkaat ne helposti pieneen tilaan säästäen pakkausjätettä. Lähes jokaisesta tuoteryhmästä löydät kiinteän version. Voit myös leikata kiinteistä tuotteista tarpeellisen kokoisen palan mukaan, jolloin säätät vielä enemmän tilaa laukussasi tuliaisille tai vaikkapa hyvälle kirjalle.

Lush suosittelee:

Kasvoille
Kasvojen puhdistukseen kasvosaippuoita: Fresh Farmacya, Coalfacea tai Movista. Kiinteä seerumi Full Of Grace kuuluu vielä kiinteisiin tuotteisiin. 45g kasvovoidepurkit kulkevat myös käsimatkatavaroissa. Voiteet kuitenkin kaipaavat sen minigrippussin ympärilleen lentokenttien turvatarkastuksissa.

Aurinkoon
Sunblockia tai Powdered Sunshinea. Ei aurinkorasvan jättämää tahmaista tunnetta iholle, muttei myöskään palanutta pintaa.

Hiuksille
Palashampoita ja kiinteitä hoitoaineita tai kuivashampoo No Droughtia. Kiinteä shampoo kulkee kätevästi mukana pidemmilläkin matkoilla, sillä yhdestä shampookiekosta riittää noin 60-80 pesuun.

Vartalon kosteutukseen
Hierontapalat toimivat täydellisesti kiinteinä kosteusvoiteina! Hiero palaa iholle, jolloin ihon lämpö saa kaakaovoista ja eteerisistä öljyistä valmistetun palan sulamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Black Stockings sävyttää vaalean ihosi samalla luonnollisen päivettyneen näköiseksi.

Hampaidenpesuun
Hammastahnatabletteja tottakai! Kevyet ja pieneen tilaan mahtuvat tabletit puraistaan hampaiden välissä rikki, jonka jälkeen hampaat pestään veteen kastetulla hammasharjalla. Vaahtoaa kuten normaali hammastahna ja makuvaihtoehtoja on yhteensä seitsemän!

Viimeistelyyn
Parfyymeillämme on myös kiinteät alkoholittomat versiot, jotka ovat turvallisia käyttää kesäpäivänä. Sipaise kaulalle tai ranteeseen tuoksua pienestä metallirasiasta.