Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Talven Charity Pot -lahjoituksen saa Brother Christmas

Talven Charity Pot -lahjoituksen saa Brother Christmas

Jokainen voi vaikuttaa. Jokainen voi auttaa. Lushin alkuvuoden 2018 Charity Pot -kohde on Brother Christmas, joka haluaa toimia kanavana vähäosaisempien äänelle, kertoa että jo jokaisen meidän naapurissa asuu joku, joka tarvitsee apua. Ostamalla Charity Pot -voiteen autat suomalaisia!

Lahjoitamme koko 1.1.-28.2.2018 aikana myytyjen Charity Pot -voiteiden tuoton Brother Christmasille.

Brother Christmas on perheellinen ja yrittäjätaustainen isä Uudeltamaalta. Brother Christmas seurasi pitkään maailman menoa kotisohvalta, kunnes totesi, että myös tavallisen ihmisen täytyy voida tehdä jotain. Brother Christmas haluaa olla matalan kynnyksen tuki ihmisille, joille elämä on tuonut jo riittävästi haasteita muutenkin.  

Kyllä, haluan tilata Charity Pot -voiteen!

Monet yritykset tukevat keräävät itselleen hyvää nimeä antamalla murto-osan, tyypillisesti jokusen sentin jokaisesta myymästään tuotteesta hyväntekeväisyydelle. Lush päätti, että hyväntekeväisyystuotteen tulee todella olla hyväntekeväisyystuote, ja niinpä kaikki, jonka Charity Pot -voiteesta maksat – lukuunottamatta veroja – siirtyy rahastoon, jolla tuetaan erilaisia ympäristöhankkeita täällä Suomessa. Samalla saat itsellesi mahtavan kosteusvoiteen.

Voit valita kahdesta kokovaihtoehdosta:
45g – hinta 6,95e – lahjoitetaan 5,28e
240g – hinta 24,95e – lahjoitetaan 18,96e

Tuote on vegaaninen.


Lushin Charity Pot -avustusta ei myönnetä järjestöille, jotka käyttävät sitä laittomiin tarkoituksiin. Järjestön tai projektiin osallistuvat eivät osallistu väkivaltaiseen käytökseen tai painostukseen muita kohtaan. Lush tukee ainoastaan väkivallatonta toimintaa.