Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Entä jos rakkautesi olisi rikos?

Entä jos rakkautesi olisi rikos?

Lush ja All Out kampanjoivat 25.6.-5.7.2015 seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon puolesta maailmanlaajuisesti. Ostamalla Lushin Rakkaussaippuan, tuet ruohonjuuritason hlbtiq-ryhmiä, jotka kamppailevat oikeuksiensa puolesta ympäri maailman. Kesä-heinäkuun vaihteessa 825 Lush-myymälää ympäri maailman esittää asiakkailleen kysymyksen: “Mitä jos rakkautesi olisi rikos?” rohkaisten heitä lähettämään selfien Rakkaussaippuan kanssa ja kertoen maailmalle miksi heidän mielestään #GayIsOk. Rakkaussaippua on kultainen saippuapala, joka tuoksuu Lushin Love-tuoksulta.

Ostamalla Lushin Rakkaussaippuan, tuet ruohonjuuritason hlbtiq-ryhmiä, jotka kamppailevat oikeuksiensa puolesta ympäri maailman. #GayIsOk-kampanjan aikana ostettujen Rakkaussaippuoiden tuotto lahjoitetaan kansainväliselle All Out -järjestölle.

Alessandro Commisso Lushilta kertoo:
“Henkilökuntamme ja asiakkaamme suhtautuvat intohimoisesti vähemmistöjen ihmisoikeuksien tukemiseen. On tullut aika näyttää se kansainvälisesti, että seksuaalivähemmistöjen oikeudet eivät ole valinta, vaan ne kuuluvat jokaisen perus ihmisoikeuksiin.”
All Out-järjestön päällikkö, Andre Banks, lisää:
“All Outin 2.2 miljoonaa jäsentä pyrkii päivittäin rakentamaan maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitsisi uhrata vapauttaan tai arvokkuuttaan sen vuoksi keitä he ovat ja ketä rakastavat. Kiitos Lushin, varmistamme, että miljoonat henkilöt tietävät enemmän tästä ihmisoikeuksien epäkohdasta – ja mahdollistavat kaivatun tuen järjestöille jotka taistelevat rakkauden ja tasa-arvon puolesta ympäri maailman.”

Noin 100 Lushin myymälää maailmanlaajuisesti ei voi osallistua #GayIsOk-kampanjaan maidensa homovastaisen lainsäädännön takia. Koska Rakkaussaippualla on positiivinen ja homojen oikeuksia vahvistava viesti, se ei ole laillinen kaikissa maissa.

76 maassa homous on rikos ja 10 maassa se voi maksaa hengen. Eikä ole yhtäkään maata, jossa lesboilla, homoilla, bi-seksuaaleilla tai trans-sukupuolisilla olisi täysin yhtenäiset oikeudet. 2,8 miljardia ihmistä asuu maissa joissa eläminen avoimesti tarkoittaa vapauden, perheen ja oman turvallisuuden uhraamista.

On muutoksen aika.

Maksutavat