Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Black Friday: Viimeisiä viedään!

Black Friday: Viimeisiä viedään!

Auta 14 600 jäljellä olevaa luonnonvaraista Sumatran orankia appelsiinin ja patsulin tuoksuisella saippualla, joka on valmistettu kylmäpuristettuun kookosöljypohjaan. Saippuoita on valmistettu 14 600 kappaletta – sama määrä kuin Sumatran orankeja on luonnossa jäljellä. Ostamasi saippuan koko veroton myyntihinta lahjoitetaan Sumatran Orangutan Society -järjestölle, joka ostaa 50 hehtaaria palmuviljelyplantaasia palauttaakseen sen takaisin metsäksi.

#SOSsumatra-kampanjan tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta orankien määrästä, sademetsien hakkuiden vaikutuksesa ja siitä kuinka lähellä sukupuuttoa laji on. Sumatralla elää ainoastaan 14 600 luonnonvaraista orankia ja laji kärsii metsien hakkuista ja elintilan vähentymisestä.

160 gramman painoinen orangin muotoinen saippua maksaa Suomessa 9,50 € ja koko summa veroja lukuunottamatta lahjoitetaan Sumatran Orangutan Society -järjestölle. Järjestö ostaa yhdessä sumatralaisen Orangutan Information Centren kanssa 50 hehtaaria alashakattua metsää ja kasvattaa tilalle metsää, ja auttaa näin orankeja säilyttämään elintilansa. Samalla moni muu sademetsän eläin saa lisää tilaa elää.

Orangutan-saippua myytiin Suomessa loppuun Black Fridayn aikana.