Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Vain verkkokaupassa

Näytetään tuotteet 1-15 / 15

Yllätyspaketti: Ystävänpäivä

Ystävänpäivä

Kaipaisitko hieman selflovea? Haluaisitko osoittaa rakkautesi ystävällesi yhteisen hemmotteluillan muodossa? Olisiko ystävänpäivän ohjelmassa aivan extraerityinen saunailta? ;) Ystävänpäivän yllätyspaketti aloittaa Lushin vuodenaikapakettien sarjan ja on vastaus kaikkiin pastellisiin unelmiisi!

Paketti on toiveidesi mukaan räätälöity, tuotteet huolella valittu ja kaikki rakkaudella paketoitu juuri sinulle – mutta lopputulos on silti yllätys! Paketti sisältää täysikokoisia tuotteita vähintään paketin arvon edestä ja lisäksi testereitä täydentämään hemmotteluiltaa.

Ystävänpäivän yllätyspaketit läetetään 5.2. Mikäli tilaat muita tuotteita tämän tilauksen yhteydessä, otathan huomioon että koko tilaus lähetetään vasta 5.2.

Tämä paketti ei tule sisältämään ystävänpäivän kausituotteita! Löydät ystävänpäivätuotteet täältä!

Valitse ensin kategoria: valittavanasi on hemmottelupaketti, saunapaketti tai kylpypaketti. Hemmottelupaketti keskittyy kasvojen ja hiusten hoitoon, saunapaketissa on erityisesti saunaan ja vartalolle sopivia tuotteita ja kylpypaketti on täydellinen hemmottelurutiini kylpyammeen omistajalle. Kerro lisätiedot-kohdassa, haluatko hemmottelua itsellesi vai aiotko nauttia paketin jonkun kanssa kahden kesken. Kuvaile hiukan myös toiveitasi mm. vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

- Mitä ihosi kaipaa? Miltä se tuntuu juuri nyt?
- Entä hiuksesi? Miltä ne tuntuvat ja mitä ne kaipaisivat?
- Millaisista tuoksuista pidät?
- Haluatko vain vegaanisia tuotteita?

Hinta
50,00 €
Osamaksulla
Alk. 8,95 €/kk
Lisää ostoskoriin

Maksutavat