Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lush Finland Oy, Kaivokatu 8 00100 Helsinki, Y-tunnus 2158515-9

Rekisterin nimi
Lush Finland Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasiat
Sähköposti: verkkokauppa@lush.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilö on tilannut verkkokaupasta Lush Finland Oy:n tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää markkinointitarkoituksiin sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot
Etu- ja sukunimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Asiakashistoria
Tietojen luovutus
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme: verkkokauppa@lush.fi.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

Suoramarkkinointirekisteri

Henkilötietolain 19 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Lush Finland Oy, Kaivokatu 8 00100 Helsinki, Y-tunnus 2158515-9

Rekisterin nimi
Lush Finland Oy:n suoramarkkinointirekisteri

Rekisteriasiat
Sähköposti: pr@lush.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilötietolain 19 §:n mukainen suoramarkkinointirekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään Lush Finland Oy:n suoramarkkinointiin ja etämyyntiin tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään verkkokauppaostosten yhteydessä. Henkilötietoja voidaan myös kerätä henkilön liittyessä sähköpostilistalle.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisterissä voidaan käsitellä mm. seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä tai syntymävuosi, sukupuoli, suoramarkkinointilupa- ja kieltotiedot, yksi markkinointiin liittyvä rekisteröityä koskeva tunnistetieto sekä tietojen päivitystiedot.

Tietojen luovutus
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

Maksutavat