Lush
  • Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!
Lush

Lushin uusi verkkokauppa on avattu!

Lushin uusi verkkokauppa on avattu!

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme. Uuden ulkoasun lisäksi olemme kehittäneet tuotetietoja, julkaisseet enemmän artikkeleita ja pyrkineet tekemään shoppailustasi entistä helpompaa ja miellyttävämpää myös mobiilissa ja tabletilla.

Uudet toimitustavat: Postin pakettiautomaatti ja Nouto myymälästä
Voit edelleen tilata tuotteet Postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle, mutta tarjoamme käyttöösi myös Postin pakettiautomaattiverkoston. Postin pakettiautomaatti on edullinen, helppo ja nopea tapa vastaanottaa tilaukset. Pakettiautomaatit sijaitsevat lähellä olevilla asioimispaikoilla ja ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

Helsingissä ja lähialueilla asuvat voivat tilata tuotteet noudettavaksi Citycenterin myymälästä. Shoppaile kotisohvalla – nouda valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä!

Selkeämmät tuotetiedot
Olemme vihdoin värikoodanneet INCI-listamme luonnolliset raaka-aineet vihreällä ja turvalliset synteettiset aineet mustalla värillä. Tuotteiden raaka-ainesisältöjen silmäily helpottuu. Lisäsimme myös Vegaanikukkalogon vegaanisten tuotteiden yhteyteen.

Blogit ja Lush-artikkelit
Nostamme esiin blogikirjoituksia Lushin tuotteista, sillä aidot käyttäjäkokemukset ovat äärimmäisen tärkeitä meille. Voit käydä lukemassa blogikirjoituksia tai ajankohtaisia artikkeleita mm. hiusten hennaamisesta tai Lushin kierrätystavoista. Pyrimme tarjoamaan enemmän sisältöä kuin koskaan ennen!

Tilaa uutiskirje!
Uudistuneen ulkoasun myötä myös uutiskirjeemme on kokenut muodonmuutoksen. Uutiskirje ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa ja sisältää uutisia, tarjouksia ja tietoja tapahtumistamme. Voit tilata uutiskirjeen etusivultamme.

Valitettavasti emme saaneet siirrettyä asiakastietoja vanhasta verkkokaupastamme, joten pyydämme asiakkaitamme luomaan uuden asiakastilin.

Maksutavat